FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2017 | PROGRAMACIÓ AL VILLAGE

Del 14 de juliol al 18 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

(*) Entrada lliure 

El Village de l’Espai Port s’ha convertit en el “punt de trobada” del Festival. Aquest any, amb l’espectacular programació que s’ofereix i l’incorporació de les noves places de parking a pocs metres del recinte, s’espera una afluencia notable de públic. Amb la complicitat de Els Tinars i la seva excel·lent proposta gastronòmica, el Village presenta un programa multidisciplinar, el més ampli des de la seva creació el 2013. Des de el jazz , pasant per el pop i el folk fins a la màgia de la mà del Mag Nuel Galán que actuarà sis nits al Village. Alguns dies, després dels espectàcles comptarem amb DJ’s, que faran ballar als assistents. Bona música, bon ambient, bona gastronomia, abans i després dels espectàcles.

  

 

Estils: Màgia, Música
Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.