Porta Ferrada 2021 | Actualitat |EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA ANUNCIA NOUS NOMS

27/02/2018

Entrades ja a la venda.

Concerts extraordinaris com el de Caetano Veloso amb els seus fills Moreno, Zeca i Tom, Diego El Cigala amb el seu disc més ambiciós Indestructible, la presentació del novíssim projecte d'Ara Malikian, la celebració d'aniversaris de Serrat revisitant Mediterráneo o Ismael Serrano els seus 20 anys de carrera, nits de trobades singulars amb Rozalén i El Kanka i els màgics Txarango es sumen als ja anunciats de Jack Johnson, Pablo Alborán i a la festa electrònica de cloenda amb Luciano, entre d'altres.

Les entrades per aquests  concerts ja estan disponibles en aquesta web i els dies 30 i 31 de març i 1 i 2 d’abril a les taquilles de l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.
 
Aquest nou avançament confirma que Porta Ferrada està davant de la que possiblement és una de les edicions més atractives del degà dels festivals de Catalunya.
 
La resta de la programació i totes les novetats d’aquest any es donarán a conèixer el dia 27 de març.

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020