FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Actualitat |LEIVA AL 58 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

18/12/2019

10 d´agost a l´Espai Port

Des que va començar la seva carrera en solitari, Leiva s'ha consolidat com un valor indispensable en el panorama del rock en espanyol. Després d'aquest reconeixement públic i professional, que s'ha guanyat pas a pas, s'amaguen molts anys de fe cega i treball constant, espurna compositiva, passió per la música, i una màgia que només posseeixen els grans.

Leiva debutarà aquest estiu al Festival de la Porta Ferrada per presentar Nuclear (2019), el seu quart àlbum en solitari, el 10 d'agost a l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols. Un disc que arriba a la certificació de DISC d'OR en poc més d'un mes, i que ha estat dues setmanes consecutives #1 de la llista de vendes, a més de Disc de Platí a Cançons amb el seu primer single No Te Preocupes Por Mí, #Tendencia a YouTube amb tots els seus Vídeo Lyrics i el seu videoclip, i que roman des del seu llançament en el top dels àlbums amb més streaming al nostre país.

 

 

Espectacles relacionats

 • LEIVA

  Nuclear

  AJORNAT: 10 d´agost 2021

  Des de 35 €

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

 • Twitter
 • Facebook
 • Instragram
  Estrella DammFever Tree
  CopybaEstal EtniaHelena Jornet AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseLa Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019