FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Actualitat |NIL MOLINER I ARNAU GRISO COMPARTIRAN ESCENARI AL 58 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

19/12/2019

9 d´agost a l´Espai Port

Després d'un 2019 carregat d'èxits, en Nil Moliner anuncia que el febrer de 2020 complirà un dels seus grans somnis, llançar el seu primer àlbum d'estudi. Juntament amb aquest anunci, l'artista presenta una nova gira amb la que donarà un gran salt. Bailando en la Batalla Tour omplirà els principals capitals de bon rotllo i energia. L'efecte Nil Moliner ja és imparable!

El fenomen Arnau Griso és la demostració de com les xarxes socials estan revolucionat la música. En un temps rècord, el duo format per Arnau Blanch (veu) i Eric Griso (veu i guitarra) han passat de compartir les seves cançons per internet a gravar el seu primer disc, Revolución Bananera (Sony, 2018) ia actuar davant de milers de persones. La seva fórmula? Cançons pop sense complexos amb lletres atrevides que barregen humor i jocs de paraules intel·ligents amb crítica social, però sense oblidar-se de transmetre un bon rotllo desbordant. 

 

Espectacles relacionats

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseLa Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019