FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Actualitat |ESPAI POP! ATERRA A PORTA FERRADA

28/01/2020

Two Door Cinema Club + Manel + La Casa Azul

El festival de Sant Feliu de Guíxols incrementa la seva oferta estiuenca amb una nit dedicada al POP en majúscules i una proposta molt especial. Espai POP! acollirà les actuacions de Two Door Cinema Club, Manel i La Casa Azul el 2 d’agost a l’Espai Port, per donar lloc a una vetllada irrepetible on les millors melodies es creuaran amb els ritmes mes ballables. Tres bandes amb molta personalitat per no deixar ningú indiferent, que entenen la música com una autèntica celebració, efervescent i de la màxima qualitat compositiva.

Així doncs, cita ineludible el 2 d’agost en el marc incomparable de l’Espai Port, a primera linea de mar: si t’agrada el POP, aquest és el teu espai.

________________________________

Two Door Cinema Club

Els irlandesos, autors de hits incontestables que han donat la volta al mon de forma vertiginosa, visiten per primer cop la Costa Brava amb el seu so indie rock i electropop. Acostumen a liderar els rànquings de les més prestigioses llistes d’éxits d’arreu i també a acompanyar les seves actuacions amb el cartell de sold out.

Manel

A aquestes alçades de la funció, no cal dir que Manel és un dels projectes més captivadors de la fèrtil escena catalana. Després d’obrir el seu ventall folk a sonoritats més arriscades al llarg de la seva discografia, amb Per la bona gent (2019) fan un nou salt mortal per afegir més dosis d’electrònica i experimentació (sintetitzadors, efectes de veu, sampling…) a la seva proposta. Nous clàssics, indiscutiblement.

La Casa Azul

Tanca el cercle d’aquesta nit de pop la banda de Guille Milkyway, el nom darrera de La Casa Azul. Un artista total que ha aconseguit enderrocar les barreres del comercialisme des de la música independent, per dur a totes les oïdes les sonoritats que ronden al voltant de les melodies més belles i els arranjaments  i ritmes perfectes. No hi ha comparació possible.

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseLa Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019