FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Actualitat |GOD SAVE THE QUEEN A PORTA FERRADA

17/02/2020

Amb el seu nou espectacle ´Champions of the World´.

Després d'una gira de més de 100 concerts exhaurits a tot el món i més de 300.000 espectadors DIOS SALVE A LA REINA LA REINA es converteix una vegada més en el show sobre Queen més espectacular del món.

La banda liderada per Pablo Padín, Ezequiel Tibaldo, Dani Marcos i Matías Albornoz preparen un show especial celebrant els 50 anys de Queen on visitaran gairebé 30 països d'arreu del món.

Després de 20 anys d'èxit consecutiu, Dios Salve a la Reina presenta el seu concert més gran de la història. 

El grup celebra la creació d'un nou concepte en espectacles, aquest cop orientat per als espais massius, on proposa una recorregut per la carrera de Queen, des de 1973 a 1995, amb temes per emocionar com Bohemian Rhapsody, We Will Rock You o We Are The Champions.

Consagrada com mai abans, la banda ha assumit nous reptes, compartint escenaris amb artistes de la magnitud d'Aerosmith, The Verve, Erasure, i tocar per a públics molt diversos i portant la música de Queen a la masses com era el desig de Freddie Mercury.

Espectacles relacionats

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019