Porta Ferrada 2021 | Actualitat |EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA ARRIBA A LA SEVA EDICIÓ NÚMERO 59

30/03/2021

El Guíxols Arena tornarà a ser l’espai principal després de la gran acollida de l’any passat.

El Festival de Sant Feliu de Guíxols arriba a la seva edició número 59, que serà tan única i excepcional com els moments actuals

A les portes del seu 60 (60!) aniversari, Porta Ferrada, el degà del festivals d'estiu a Catalunya, comença a escalfar els motors de la que serà la seva edició 2021. Després d’haver après a conviure amb la situació actual des de l’optimiste i l’estricte compliment dels protocols i, en definitiva, d'haver portat a terme el festival d’estiu més reeixit de la temporada passada, Porta Ferrada segueix liderant,

La imprescindible complicitat i suport del públic, entitats i institucions, lligada a la confiança que ens dóna haver mantingut viva la flama de la música en directe en temps complicats, ens fa creure en el projecte més que mai. 

Al renovat recinte Guíxols Arena, seu principal del festival des de l’any passat -juntament amb el comfortable Nou Village, punt de trobada imprescindible de l’estiu a la Costa Brava- es poden establir tots els protocols sanitaris i de distància social per tal de garantir la màxima seguretat dels assistents.

Sidecars + Sidonie (doble concert), Oques Grasses, India  Martínez, Beret i La Locomotora Negra s'afegeixen als concerts recentment anunciats de Rosario, Sergio Dalma, Kool & The Gang, Rozalén, Ben Harper, Maria Arnal i Marcel Bagés, God Save The Queen, Bad Gyal, Damaris Gelabert, La Oreja de Van Gogh i La Noche Atlántica amb Iván Ferreiro iXoel López.

Les cites amb Simple Minds i Jamie Cullum també están confirmades i queden posposades al 2022.

El festival torna enguany a la Plaça de l'Abadia amb una suggerent programació que inclou perles com Folkestral, Quartet Brossa & Friends, Olvido Lanza, Carles Font i Northern Cellos.

D’altra banda, estrenem el cicle Delicatessen, una sèrie de concerts-aperitiu dedicats a les noves veus femenines i protagonitzats per Núria Graham, Renaldo & Clara, Joina i Maria Jaume entre d’altres. Les actuacions trindran lloc als nous escenaris a l’aire lliure Las Vegas i Nomo Nàutic.

Porta Ferrada vol donar un aire renovat, fresc i d'optimisme, sent referent clar de suport a la regeneració i activació del sector cultural, en una edició que será el preàmbul del 60 aniversari del Festival, el primer certamen de Catalunya en arribar aquesta fita.

Un any més, viu l’estiu a Sant Feliu!

ENTRADES JA A LA VENDA

#CulturaSegura

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020