Porta Ferrada 2021 | Actualitat |NEIX SALAT, EL NOU FESTIVAL D´HUMOR DE LA PORTA FERRADA

12/05/2021

Enguany, més que mai, l´humor és la millor teràpia.

Neix SALAT, el nou festival de comèdia emmarcat en la 59 edició del Festival de la Porta Ferrada.

Els pròxims 9, 10 i 11 de juliol es podrà gaudir d´una variada programació d´humor dins del festival SALAT.

www.salat.cat

En el cartell de la primera edició del SALAT es troben rostres emblemàtics del món de la comèdia com Santiago Segura, Flo i José Mota amb el seu espectacle El sentido del humor; Carles Sans com a representant de l´humor de Tricicle amb el seu xou en solitari Per fi sol! i Ignatius Farray al costat de Valeria Ros i Pablo Ibarburu amb Por fin juntos, una funció especial creada únicament pel festival i que ajuntarà per primera vegada en un escenari a aquestes tres bèsties de l´humor. Abanderant els formats més actuals trobem a la influencer gaditana Martita de Graná amb el seu espectacle Mi padre flipa.

La programació també inclou L’Apocalipsi, la reeixida secció dins d´El matí de Catalunya Ràdio en una funció especial amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, Vermunólogos i Víctor Parrado en una conferència sobre la necessitat de l´humor en temps de pandèmia, entre altres activitats gratuites. 

Sant Feliu de Guíxols es converteix en l´escenari idoni per a gaudir de la comèdia. Les activitats de SALAT, el nou festival d´humor a la Costa Brava, se succeiran en diversos espais de la localitat empordanesa com el Guixols Arena, el Teatre Auditori Municipal o la Plaça del Mercat.

Espectacles relacionats

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020