Porta Ferrada 2021 | Actualitat |´SALAT´ TANCA LA SEVA PRIMERA EDICIÓ AMB GRAN ÈXIT I MÉS DE 5.000 ESPECTADORS

14/07/2021

El nou festival d´humor en el marc de Porta Ferrada.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a diferents espais de Sant Feliu de Guíxols la primera edició del Salat, un festival d'humor amb caps de cartell com la Martita de Graná, Carles Sans o Santiago Segura.

Durant tres dies consecutius han estat més de 5.000 els espectadors que han vingut a riure amb la programació del festival.

"Estem molt contents d'haver assolit 5.000 espectadors en aquesta primera edició. A més, el fet que la majoria de les activitats i espectacles s'hagin desenvolupat a l'aire lliure, amb seients preassignats i distància social ens ha permès gaudir del festival amb totes les garanties sanitàries", comenta Joan Roselló, de TheProject, organitzadors del Festival.

Per la seva banda, l'Anna Portomeñe, directora artística del Festival, ha declarat "Estem molt contents dels resultats. Els espectadors han pogut gaudir, riure i desconnectar sentint-se segurs en un espai on tots els protocols de sanitat estaven cuidats al detall; i els artistes que han participat ja ens han fet saber que volen repetir en pròximes edicions. Volem que El Salat es converteixi en un Festival de referència tant per espectadors com per humoristes que vulguin ser-hi en futures edicions".

www.salat.cat

 

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020