FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020

Amics de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada és un festival dinàmic i obert a múltiples disciplines on constantment hi pot passar de tot: música, teatre, conferències, humor, gastronomia...


Si vols estar al dia i no perdre’t cap novetat, registra’t a Amics de Porta Ferrada i rebràs informació actualitzada de les activitats, ofertes i promocions del festival.


Aprofita tots els avantatges de ser Amic de Porta Ferrada i gaudeix del festival d’una manera privilegiada: ofertes, promocions, sortejos… Registra’t ja, és gratuït!

* Camps obligatoris


 • Tots
  Ballet
  Cinema
  Circ
  Clàssic
  Conferències
  Dansa
  Gastronomia
  Humor
  Infantil
  Màgia
  Monòlegs
  Música
  Música clàssica
  Musicals
  Teatre


L'informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades a un fitxer del qual és responsable TheProject Music Company S.L., amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès.

TheProject Music Company S.L. es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat anteriorment esmentada.

L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

L'enviament de les dades implica l'acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Regulació General de Protecció de Dades de la Unió Europea (RGPD), pot fer-ho a la següent adreça: TheProject Music Company S.L., Av. Diagonal, num. 482, piso 2º 2ª 08006 Barcelona.

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

 • Twitter
 • Facebook
 • Instragram
  Estrella DammFever Tree
  CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019