FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | BAD GYAL

AJORNAT: 7 d´agost 2021

Des de 15€

Afegir a l'agenda
Dissabte 07/08 22:30h Espai Espai Port 2021

D’ençà que va irrompre a les xarxes de manera fulgurant amb una versió en català del Work de Rhianna, Bad Gyal, nom artístic de la maresmenca Alba Farelo, no ha deixat ni un moment de sorprendre, conquerir mercats ni de reivindicar-se com a artista sense pèls a la llengua, feminista i especial. Se la reconeix com a pionera en la importació a Espanya del dancehall jamaicà, i moltes de les cançons que han definit la música urbana els últims anys -Mercadona, Hookah, Santa María...- són fruit del seu talent natural i descarat. En nòmina, des de l’any passat, d’Interscope, segell de Madonna i Lady Gaga, i havent girant incansablement per Europa, Àsia i els EUA, Bad Gyal debuta a Porta Ferrada amb Bad Gyal Soundsystem, un espectacle amb twerking, piruetes i ritmes trepidants que ha revolucionat sales i festivals del món sencer. Una de les artistes catalanes, sens dubte, més internacionals, portada constant en revistes de tendències i amb una capacitat abassegadora per connectar amb una generació sencera. El seu pussy, com proclama en una de les seves cançons, és el que mana. I per molt anys.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019