Porta Ferrada 2021 | BAD GYAL

Dissabte, 7 d´agost

Des de 15€

Per tal de garantir tots els protocols d'aforament i la màxima seguretat, el concert de BAD GYAL previst al Festival de la Porta Ferrada el 7 d'agost tindrà lloc al nou recinte Guíxols Arena.

IMPORTANT: Les entrades adquirides per l'Espai Port no seran vàlides per accedir al nou recinte i seran reubicades en seients numerats a les millors localitats corresponents del Guíxols Arena. Abans del concert rebràs per e-mail les noves entrades pel nou recinte.

* Si vas amb un grup però has comprat entrades per separat, també pots demanar la reubicació de les teves localitats per estar tots a prop responent aquest mail. IMPORTANT: Si us plau, indica el nom complet i la referència de cada compra.

* Aquelles persones que ho desitgin podran demanar la devolució de l'import de les entrades dirigint-se al canal on van ser adquirides abans del 22 d'abril de 2021. Si les vas comprar al canal Porta Ferrada o TheProject, escriu a ticketing@theproject.es indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

*****

D’ençà que va irrompre a les xarxes de manera fulgurant amb una versió en català del Work de Rhianna, Bad Gyal, nom artístic de la maresmenca Alba Farelo, no ha deixat ni un moment de sorprendre, conquerir mercats ni de reivindicar-se com a artista sense pèls a la llengua, feminista i especial. Se la reconeix com a pionera en la importació a Espanya del dancehall jamaicà, i moltes de les cançons que han definit la música urbana els últims anys -Mercadona, Hookah, Santa María...- són fruit del seu talent natural i descarat. En nòmina, des de l’any passat, d’Interscope, segell de Madonna i Lady Gaga, i havent girant incansablement per Europa, Àsia i els EUA, Bad Gyal debuta a Porta Ferrada amb Bad Gyal Soundsystem, un espectacle amb twerking, piruetes i ritmes trepidants que ha revolucionat sales i festivals del món sencer. Una de les artistes catalanes, sens dubte, més internacionals, portada constant en revistes de tendències i amb una capacitat abassegadora per connectar amb una generació sencera. El seu pussy, com proclama en una de les seves cançons, és el que mana. I per molt anys.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020