FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | AMARAL

Dissabte, 15 d´agost

Des de 30 €

Afegir a l'agenda
Dissabte 15/08 22:30h Espai Espai Port

 Marta, Sebas, Guille y los demás, El universo sobre mi, Como hablar... Vet aquí un llistat de cançons que es podrien catalogar com a «himnes generacionals» i que són obra d’Amaral, un grup que, 22 anys després del seu debut, i amb un full de ruta que inclou concerts amb Bob Dylan, col·laboracions amb Enrique Morente i participacions en tributs internacionals a Nelson Mandela, no hauria de faltar en cap resum de la història més brillant del pop espanyol. Els aragonesos Eva Amaral i Juan Aguirre, dels quals no hem oblidat concerts tan emocionants com el que van oferir l’any 2008 a l’Espai Port, retornen a Sant Feliu de Guíxols amb les cançons del seu vuitè disc: Salto al Color, un treball que els hi ha brindat un nou número 1 a les llistes espanyoles i amb el qual posen al descobert la seva vessant més positiva, electrònica i vital. Referents, també, pel compromís i la llibertat amb què han gestionat la seva carrera i amb un palmarès que inclou alguns dels premis més prestigiosos del panorama musical, Amaral arriben acompanyats d’una imponent escenografia i un repertori, segons presumeixen, que vibra «com els flaixos del sol damunt la superfície del mar».


IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019