FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | LEIVA

Nuclear

AJORNAT: 10 d´agost 2021

Des de 35 €

Afegir a l'agenda
Dimarts 10/08 22:30h Espai Espai Port 2021

 

Es diu José Miguel Conejo i sempre ha viscut a Alameda de Osuna, al nord-oest de Madrid. Li diuen Leiva per la semblança  amb un antic jugador brasiler del seu estimat Atlético de Madrid. I, primer, com a integrant del duet Pereza i, més tard, amb una carrera en solitari que ha transcorregut entre pavellons plens com un ou i valuosos discos d’or, s’ha guanyat a pols ser considerat un dels noms fonamentals del rock en espanyol d’aquest mil·lenni. Leiva, tot un exemple de com es pot fer rock, l’any 2020, amb passió i convicció, debuta a Sant Feliu de Guíxols amb Nuclear, un quart disc amb lletres quotidianes i corprenedores que li han valgut un nou número 1 en la llista d’àlbums més venuts a Espanya i ser tendència en les xarxes socials habituals. Productor, també, de Lo niego todo de Joaquín Sabina, autor de cançons per a Quique González i Iván Ferreiro, i guanyador d’un Goya a la millor cançó per al tema central de la pel·lícula La llamada, Leiva visita Porta Ferrada en el moment segurament més dolç de la seva vida artística. Talent, amor per a la música i treball constant. Es diu Leiva i no l’oblidaràs.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019