FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Leiva

Nuclear

Dilluns, 10 d´agost

Des de 35 €

Afegir a l'agenda
Dilluns 10/08 22:30h Espai Espai Port

Des que va començar la seva carrera en solitari, Leiva s'ha consolidat com un valor indispensable en el panorama del rock en espanyol. Després d'aquest reconeixement públic i professional, que s'ha guanyat pas a pas, s'amaguen molts anys de fe cega i treball constant, espurna compositiva, passió per la música, i una màgia que només posseeixen els grans.

Leiva debutarà aquest estiu al Festival de la Porta Ferrada per presentar Nuclear (2019), el seu quart àlbum en solitari, el 10 d'agost a l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols. Un disc que arriba a la certificació de DISC d'OR en poc més d'un mes, i que ha estat dues setmanes consecutives #1 de la llista de vendes, a més de Disc de Platí a Cançons amb el seu primer single No Te Preocupes Por Mí, #Tendencia a YouTube amb tots els seus Vídeo Lyrics i el seu videoclip, i que roman des del seu llançament en el top dels àlbums amb més streaming al nostre país.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

     

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019