FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Jethro Tull

The Prog Years

Dimecres, 12 d´agost

Des de 40 €

Afegir a l'agenda
Dimecres 12/08 22:30h Espai Espai Port

*Una co-producció del festival Guitar Bcn 2020 i el 58 Festival de la Porta Ferrada

Jethro Tull va ser descrit, allà per 1969, com a "banda de rock progressiu". El desenvolupament constant de la música de Tull a través d´àlbums conceptuals a principis dels anys 70 van donar pas al que podria ser anomenat "folk progressiu".

Des de llavors, la seva música s´ha aprofitat de eclèctiques influències provinents de múltiples gèneres de música i, després de cinc dècades des que l´era Prog naixés, les cançons i melodies d´Ian Anderson tornen a aquest dia invocant The Prog Years. La nova gira de Jethro Tull promet un exclusiu i apassionant viatge als orígens de l´escena, per recuperar el millor del seu material clàssic amb un repertori infal·lible capaç de seduir fins i tot als paladars més exigents

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

     

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019