FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | LOS SECRETOS + COQUE MALLA

Divendres, 7 d´agost

Des de 32 €

Afegir a l'agenda
Divendres 07/08 21:00h Espai Espai Port

21 h. Los Secretos
23 h. Coque Malla

Tot i les seves longeves trajectòries, no és descabellat afirmar que tant Los Secretos com Coque Malla viuen actualment alguns dels seus millors moments artístics. La banda d’Álvaro Urquijo, puntal de la nueva ola madrilenya de la dècada dels 80, és capaç de publicar encara discos com Mi Paraíso, amb cançons inspirades pels decessos de Tom Petty i Glenn Frey i un so lluminós emmirallat amb el de grans clàssics com Eagles i Fleetwood Mac. Quaranta anys de trajectòria, un esforç per renéixer en cada disc i temes atemporals com Déjame i Pero a tu lado, que Álvaro Urquijo va compondre amb el seu enyorat germà Enrique, expliquen l’estatus de llegenda que s’ha acabat guanyant la banda de Madrid. L’ex-Ronaldos Coque Malla, per la seva banda, que va veure com El último hombre en la tierra (2016), primer, i un Goya a la millor cançó l’any 2019 per la seva aportació a Campeones, després, rellançaven la seva carrera de forma espectacular, ens presenta ¿Revolución?, un disc amb pulsions funk que li serveix per plantejar-se uns quants interrogants sobre la societat contemporània. Dos valors segurs i genuïns compartint un cartell de somni després d’haver venut totes les entrades, aquest hivern, per als seus concerts al Liceu i Razzmatazz en el marc del Guitar BCN. Clàssics!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Venda d'entrades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019