Porta Ferrada 2021 | BEN HARPER

& THE INNOCENT CRIMINALS

Divendres, 23 de juliol

Des de 45 €

Afegir a l'agenda
Divendres 23/07 22:30h Espai Guíxols Arena (Z.E. Vilartagues)

Per tal de garantir tots els protocols d'aforament i la màxima seguretat, el concert de BEN HARPER previst al Festival de la Porta Ferrada el 23 de juliol tindrà lloc al nou recinte Guíxols Arena.

IMPORTANT: Les entrades adquirides per l'Espai Port no seran vàlides per accedir al nou recinte i seran reubicades en seients numerats a les millors localitats corresponents del Guíxols Arena. Abans del concert rebràs per e-mail les noves entrades pel nou recinte.

* Si vas amb un grup però has comprat entrades per separat, també pots demanar la reubicació de les teves localitats per estar tots a prop responent aquest mail. IMPORTANT: Si us plau, indica el nom complet i la referència de cada compra.

* Aquelles persones que ho desitgin podran demanar la devolució de l'import de les entrades dirigint-se al canal on van ser adquirides abans del 29 d'abril de 2021. Si les vas comprar al canal Porta Ferrada o TheProject, escriu a ticketing@theproject.es indicant el nom complet i el número de referència de la compra. 

****

Ben pocs grups d’acompanyament ostenten en l’actualitat l’aura de llegenda de The Innocent Criminals, amb els quals Ben Harper ha publicat discos tan referencials com Burn to Shine (1999) i Call it What it is (2016) i ha compartit actuacions gairebé mítiques arreu del planeta. Després d’una segona aventura amb el bluesman Charlie Musselwhite que va tornar a ser rebuda amb grans elogis per part de la crítica i publicar, a finals de l’any passat, la seva primera cançó en una pila d’anys, Uneven Days, el músic californià es reuneix amb els virtuosos Leon Mobley (percussions), Juan Nelson (baix) i Oliver Charles (bateria) per a una de les gires de retrobament més esperades i excitants de la temporada. Un quart de segle després de Welcome to the Cruel World  -un dels discos de debut més reeixits de la dècada dels 90- i amb un olfacte tan fi com sempre per entrecreuar blues, rock, reggae, soul i folk, Ben Harper debuta a Sant Feliu amb un espectacle amb dinàmiques instrumentals d’una altra dimensió i el groove com a bandera. D’aperitiu més que suculent, Ramon Mirabet, erigit en un dels grans noms del pop-rock a Catalunya del moment i amb un tercer disc publicat l’any passat, Begin Again, encara ben calent. Concertàs a la vista! 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020