Porta Ferrada 2021 | BEN HARPER

A Solo Evening with Ben Harper

Cancel·lat

Des de 45 €

A causa de la situació actual, el concert de BEN HARPER previst el 23 de juliol al Festival de la Porta Ferrada queda cancel·lat.

IMPORTANT: L´import de les entrades es retornarà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament.

Nota personal de l´artista:

Due to current health and safety concerns with the ongoing pandemic, we have made the challenging but necessary decision to cancel our European tour this summer 2021. We will be back on tour at the earliest and safest opportunity. Love and appreciation to our fans in Europe.

-Ben

A causa de les actuals preocupacions per la salut i la seguretat amb la pandèmia en curs, hem pres la difícil però necessària decisió de cancel·lar la nostra gira europea aquest estiu del 2021. Tornarem de gira de seguida que poguem, amb totes les garanties de seguretat. Amor i agraïment als nostres seguidors d´Europa.

-Ben

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020