Porta Ferrada 2021 | KOOL & THE GANG

Ajornat: nova data, 13 d´agost de 2022

Des de 40 €

Afegir a l'agenda
Dissabte 13/08 22:30h Espai Espai Port 2022

El concert de KOOL & THE GANG previst al Festival de la Porta Ferrada el 13 d'agost queda ajornat al 13 d'agost de 2022, i torna al recinte original al costat del mar, l'Espai Port.

ATENCIÓ: ENTRADES JA ADQUIRIDES
* Si us plau, revisi les seves entrades per verificar el recinte del concert.

ESPAI PORT -> Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l'accés al nou concert.

GUÍXOLS ARENA -> Les entrades ja adquirides NO seran vàlides per la nova data. Els compradors seran reubicats al nou recinte i abans del concert rebran per email les seves corresponents localitats.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 9 de juliol de 2021. Si les van comprar al canal TheProject/Porta Ferrada, escrigui a ticketing@theproject.es indicant nom complet i número de referència de la compra.

***** 

Màquina inesgotable de fabricar èxits de funk, soul i música disco durant les dècades dels 70 i  80, Kool & The Gang arriben a l’Espai Port per caldejar encara més l’estiu amb himnes com ara Jungle Boogie (reivindicada per Quentin Tarantino a Pulp fiction), Open Sesame (una de les joies de la banda sonora de Saturday Night Fever) i Summer Madness (inclosa en un altre film icònic: Rocky). Liderats, encara, pels germans Robert i Ronald Bell, Kool & The Gang es mantenen com a reis absoluts de les pistes de ball amb cançons -Get Down On ItCherishCelebration...- amb les quals continua sent impossible no moure el cos.  Amb un currículum imponent que inclou 70 milions de discos venuts, dos premis Grammy, set American Music Awards i 31 discos d’or i platí, la banda de Nova Jersey va celebrar l’any passat mig segle de trajectòria i es manté com la banda de R&B més samplejada de la història. Una llegenda viva amb un grup d’instrumentistes de primeríssima divisió que et farà ballar, cantar i somriure. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020