Porta Ferrada 2021 | IVÁN FERREIRO + XOEL LÓPEZ

La Noche Atlántica

Dijous, 5 d´agost

Dues eminències de l’escena indie espanyola dels últims vint anys, Iván Ferreiro (de Vigo) i Xoel López (de la Corunya), coprotagonitzen, en exclusiva per a Porta Ferrada, la Nit Atlàntica. Divuit anys després de la dissolució de Los Piratas, Ferreiro ha aconseguit forjar-se una carrera en solitari amb nou referències que, ara, amb l’espectacle Cuentos y Canciones (2004-21), reconstrueix entre anècdotes, vivències i bon humor. Xoel López, per la seva part, ex-membre d’una altra formació de referència del pop gallec, Deluxe, abraça noves sonoritats a Si mi rayo te alcanzara, un quart disc en solitari amb sintetitzadors, atrevides capes vocals i ritmes llatinoamericans assimilats durant els cinc anys que va passar vivint a l’altra punta de l’Atlàntic. A més de l’origen, els uneix el talent i una capacitat natural per connectar amb l’audiència. Iván, Xoel... i a volar!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020