Porta Ferrada 2021 | SERGIO DALMA

Divendres, 6 d´agost

A alguns els hi semblarà que fos ahir, però dels començaments professionals de Sergio Dalma, amb aquella inoblidable interpretació de Bailar pegados al Festival d’Eurovisió (meritòria quarta posició), ja en fa trenta anys. El cantant de Sabadell commemora tres dècades d’àlbums i cançons inoblidables amb un disc i una gira, 30... y tanto, en què ofereix un nou enfoc de temes emblemàtics del seu repertori (Solo para tíEsa chica es mía, No despertaré...) així com tres cançons noves de trinca, entre les quals Donna, cantada amb Andrés Ceballos de Dvicio. Un punt i a part en una carrera emmirallada des de sempre en les grans cançons italianes, marcada per cançons amb un llenguatge tan íntim com dramàtic i durant la qual el músic ha anat forjant l’inconfusible i absolutament inimitable estilo Dalma. Passat, present i futur d’un artista icònic. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020