Porta Ferrada 2021 | MARIA ARNAL i MARCEL BAGÉS

+ Salazar

Dimarts, 17 d´agost

21.30 h. Salazar
22.45 h. MARIA ARNAL i MARCEL BAGÉS 

Pocs músics han aconseguit emocionar tant durant l´última dècada com Maria Arnal i Marcel Bagés, capaços d’aconseguir amb els seus concerts uns nivells extrems de connexió amb l’audiència i amb una aproximació a la memòria històrica i la música d’arrel que, indubtablement, ha deixat empremta en tota una generació de creadors. Després del ja històric 45 cerebros y 1 corazón, la cantant badalonina i el guitarrista de Flix retornen amb l’aclamadíssim CLAMOR, un disc sobra la capacitat inesgotable que tenim de transformació per afrontar els reptes d’un planeta en crisi i que inclou col·laboracions de prestigi com les de Holly Herndon i el  Kronos Quartet. Acompanyats per David Soler i l’inspirador duo vocal Tarta Relena, Arnal i Bagés retornen amb un espectacle amb una posada en escena d’impacte i, com sempre, ple de missatges colpidors. Ves-hi, gaudeix-ho i, sobretot, com canten tot invocant Joan Brossa, no oblidis el poder que tens!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020