Porta Ferrada 2021 | ROZALÉN

Dilluns, 9 d´agost

Entre els retorns discogràfics més esperats de l’any passat hi figura, indubtablement, el de Rozalén, que amb El árbol y el bosque, el seu quart disc, s’ha consagrat definitivament com la veu més rellevant de la nova cançó espanyola d’autor. Sincer, simbòlic i profundament personal, el disc -número 1 de vendes a Espanya- conté himnes creats en pandèmia (Aves enjauladas), temes amb consciència social (Loba) i, una vegada més, cants feministes (Que no, que no, part també de la banda sonora de La boda de Rosa, film d’Iciar Bollaín, i Premi Goya a la millor cançó). Tres anys després d’actuar-hi en un programa doble amb El Kanka, la cantautora d’Albacete retorna a Sant Feliu de Guíxols amb una banda que inclou, com en tots els seus concerts, una intèrpret de llengua de signes i un repertori que porta vuit anys captivant crítica i públic a parts iguals. Rozalén, a cor obert en una nit de luxe a Porta Ferrada.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020