Porta Ferrada 2021 | LA OREJA DE VAN GOGH

Un susurro en la tormenta

Dijous, 12 d´agost

Sí, el 2020 també va tenir moments de celebració. I, entre aquests, hi figura el retorn, quatre anys després del seu últim treball (i, també, de la seva última visita a Sant Feliu), de La Oreja de Van Gogh, un grup que, disc rere disc, gira rere gira, ha esdevingut un dels referents més icònics del pop espanyol i, també, de l’Amèrica Llatina. Un susurro en la tormenta, número 1 en la llista d’àlbums més venuts d’uns quants països, presenta Pablo, Haritz, Xabi, Álvaro i Leire en la seva versió més íntima, recollida i personal, amb cançons de primera magnitud (Abrázame, Durante una mirada...) destinades a engreixar el cada vegada més imponent catàleg d’èxits de la banda donostiarra. Vint-i-cinc anys després de la seva formació, La Oreja de Van Gogh són un grup exquisit de pop adult i un far indiscutible de la nostra història musical recent. La seva nova gira presenta nou repertori i escenografia. I, com les anteriors, tampoc l’oblidaràs.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020