Porta Ferrada 2021 | LA LOCOMOTORA NEGRA

Diumenge, 8 d´agost

La institució jazzística més gran del país diu adeu als escenaris coincidint amb els cinquanta anys del seu debut, aleshores en format quintet, a l’antiga Cova del Drac del Carrer Tuset de Barcelona. La Locomotora Negra, amb el sempre entusiasta Ricard Gili a la sala de màquines, s’acomiada després de firmar treballs emblemàtics del jazz a Catalunya (per exemple, Hey, Mr Landlord!, enregistrat fa quasi quaranta anys amb el cantant i trombonista Gene Connors), homenatjar ídols com Louis Armstrong i Duke Ellington, col·laborar amb figures com Bill Coleman i Benny Waters i construir una elaborada cantata amb textos de Salvador Espriu (He mirat aquesta terra). Un viatge de mig segle en què la big band dirigida per Ricard Gili, integrada des del primer dia per músics amateurs (entre els seus instrumentistes  hi ha enginyers, arquitectes, biòlegs, publicistes, informàtics i advocats), ha encomanat de jazz clàssic i genuí a unes quantes generacions de catalans. El final d’aquest trajecte trepidant a ritme de swing s’acosta. Propera parada: Sant Feliu de Guíxols!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020