Porta Ferrada 2021 | INDIA MARTÍNEZ

Palmeras Tour

Dilluns, 16 d´agost

Feminitat, força, llibertat, espontaneïtat, talent... Aquestes són algunes de les claus gràcies a les quals India Martínez ha esdevingut una de les veus amb més encant del panorama espanyol dels últims quinze anys. Amb una veu prodigiosa i una capacitat per entrelligar gèneres i cultures que li han valgut dues nominacions als Grammy i un Goya a la Millor Cançó (Niño sin miedo, a mitges amb Rachid Taha), aquesta inquieta artista cordovesa reconnecta amb el barri de la seva infantesa, Las Palmeras, en un vuitè disc que inclou meravelles com La Gitana («un crit de guerra que treu allò més pur i autèntic que portem dins») i que, a Sant Feliu de Guíxols, interpretarà amb l’únic acompanyament d’un piano. India Martínez mai no ha estat tan lliure en un escenari i tan a prop dels cors del seu públic com en aquesta prometedora gira. Intimitat, emocions i màgia assegurada.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020