Porta Ferrada 2021 | OQUES GRASSES

Dijous, 19 d´agost

_ENTRADES EXHAURIDES 

No ha de ser fàcil parir un disc després de Fans del Sol, que, amb cançons com In The Night (quasi 4 milions de visualitzacions a Youtube), va convertir Oques Grasses en el grup en català més escoltat de la seva generació. El grup d’Osona, però, amb el  particular sentit de l’humor i ritmes contagiosos que el caracteritzen, posen en valor el seu ofici, talent i anys de carretera amb el flamant A tope amb la vida, un disc publicat el maig carregat de missatges vitalistes i que proposa esprémer fins al fons l’única existència que tenim. Amb cançons destinades a ser poderosos hits des del mateix moment que van ser escrites, col·laboracions de Rita Payés i Stay Homas, i un ús irresistible de ritmes urbans llatins, A tope amb la vida conté, sens dubte, tots i cadascun dels ingredients per construir memorables nits d’estiu. Et robaran més d’un somriure. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020