Porta Ferrada 2021 | BERET

Divendres, 20 d´agost

PLATEA VIP: Inclou accés prioritari 

Més de mil reproduccions en plataformes digitals, 300 milions de visualitzacions a Youtube de Lo Siento i reconeixements com el Premi Odeón a l’artista espanyol del 2019. Amb aquestes i moltes altres credencials, Beret s’ha fet un lloc entre els noms que més cal tenir en compte de la música urbana espanyola actual. Amb una fórmula imbatible de pop i reggae, un instint salvatge per caçar melodies i una capacitat admirable per connectar amb audiències joves, aquest sevillà que es va donar a conèixer quan, per casualitat, un amic seu va penjar un vídeo seu a Internet, continua fent passos de gegant per convertir-se en una de les veus més destacades de la seva generació. Dos anys després de la seva primera visita a Porta Ferrada, Beret torna a Sant Feliu amb Prisma, un disc publicat a finals del 2019 on hi participen Melendi, Pablo Alborán i Vanesa Martín i que, l’any passat, va ser nominat als Grammy Llatins a millor àlbum de pop vocal. Beret ja no és cap nova sensació, sinó una ferma realitat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020