Porta Ferrada 2021 | SIDECARS + SIDONIE

Dimarts, 10 d´agost

21.30 h. SIDECARS
23.05 h. SIDONIE

A qui sigui tan agosarat de creure que les guitarres han mort, li presentem la prova irrefutable de tal fal·làcia: un formidable doble programa amb dues de les bandes amb més savoir faire de l’escena rock espanyola. Sidecars, provinents del barri madrileny d’Alameda de Osuna i amb Juancho Conejo, germà de Leiva, al capdavant, sumen tretze anys de cançons encomanadisses, guitarres punxants i discos amb tanta força i sensibilitat com Ruido de fondo, publicat l’any passat. Els barcelonins Sidonie (el grup amb més bon gust del país?), per la seva banda, superen ja les dues dècades de trajectòria amb l’exuberant El Regreso de Abba, un disc que dialoga amb el debut literari del seu cantant, Marc Ros, i que conté picades d’ull a la psicodèlia dels seus inicis, les sonoritats llatines i, també, per cert, l’encant etern de Portlligat. Dues bandes amb fusta de clàssics.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020