Porta Ferrada 2021 | IGNATIUS FARRAY, VALERIA ROS I PABLO IBARBURU

Por fin juntos

Divendres, 9 de juliol

Afegir a l'agenda
Divendres 09/07 22:00h Espai Guíxols Arena (Z.E. Vilartagues)

FESTIVAL SALAT  

Aquestes tres bèsties de l'humor pugen junts a l'escenari per primera vegada en aquesta funció especial creada únicament pel Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols. Més de 90 minuts per gaudir de l'humor més directe i irònic. Valeria ens parlarà de ser dona, còmica i milf (autodenominada així per ella mateixa) en plena expansió de el moviment feminista. Pau Ibarburu no defraudarà amb els seus infames imitacions, les seves divertides anècdotes i la contínua exploració de les seves confuses emocions. I d'Ignatius, és complicat que t'expliquem què farà perquè és impredictible, i a més, qualsevol cosa que et diguem no li farà justícia.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Estils: Humor, Monòlegs, Teatre

Documents adjunts

Notícies relacionades

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Coca-ColaSkoda - Autopodium Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La VanguardiaCadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020