Porta Ferrada 2021 | MANUEL CARRASCO

5 Conciertos 2021

Dissabte, 24 de juliol

Cinc festivals en cinc únics municipis. I entre aquests, és clar, Porta Ferrada i Sant Feliu de Guíxols, on Manuel Carrasco, acostumat a cantar davant desenes de milers d’espectadors, oferirà un concert de registre acústic en què  la proximitat amb els seus fans el farà molt, molt especial. Reforçat per l’èxit descomunal de la seva última aventura, amb un disc, La cruz del mapa, que va ser número 1 a Espanya durant sis setmanes consecutives i una gira que va atreure 350.000 seguidors en una trentena de concerts, Carrasco retorna dos anys després al nostre festival consolidat, inqüestionablement, com un dels grans artistes espanyols del moment. Quasi vint anys després d’emocionar tot Espanya en la segona edició d’Operación Triunfo, l’artista de la localitat andalusa d’Isla Cristina continua triomfant. Manuel Carrasco en format íntim al Guíxols Arena: quin privilegi!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020