Porta Ferrada 2021 | PABLO ALBORÁN

Ampliació d´aforament!

Divendres, 30 de juliol

*AMPLIACIÓ D'AFORAMENT*
Noves entrades ja la venda! 

Tres anys després del seu pas triomfal per Sant Feliu, Pablo Alborán ens visita de nou amb Vértigo, el cinquè disc que publica des del seu impactant debut ara fa una dècada. Amb un títol que apel·la, naturalment, a l’any convuls que li ha tocat viure al planeta però, també, a la sensació que generen les primeres espurnes de l’amor, Vértigo va coronar-se, tot i haver estat publicat el desembre, com el disc de pop espanyol més venut del 2020, una gesta que el cantant malagueny sembla decidit a repetir en cada llançament. La de Porta Ferrada és, atenció, la seva única visita aquest estiu a Catalunya i, en la nit apassionada que ens espera, no hi faltaran cançons noves de trinca com Si hubieras querido i Corazón descalzo  així com tampoc himnes -Pasos de ceroSaturnoSolamente tú...- que han convertit Pablo Alborán, amb dotze nominacions als Grammy, un Premi Goya i milions de reproduccions de les seves cançons en xarxes, en el cantant espanyol més estimat de la seva generació.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020