Porta Ferrada 2021 | ZUCCHERO

INACUSTICO

Divendres, 16 de juliol

Afegir a l'agenda
Divendres 16/07 22:00h Espai Guíxols Arena (Z.E. Vilartagues)

Quan l’any 2017 va oferir a Porta Ferrada el seu primer concert a l’Estat en quasi una dècada i mitja, l’impacte va ser majúscul. Ara, Zucchero Fornaciari, estrella global de la música italiana, retorna a la Costa Brava amb un espectacle de concepte diametralment diferent al que vam veure aleshores: un concert acústic amb cançons de D.O.C., el seu últim disc, publicat l’any 2019, i un bon grapat d’èxits reenfocats amb tota l’elegància i sobrietat del món. Proposta ideal, doncs, per gaudir amb tota nitidesa de la extraordinària i voluptuosa veu del cantant de Reggio Emilia, autor de hits planetaris com Baila (Sexy thing) i Senza una donna i amb una sòlida trajectòria que inclou seixanta milions d’àlbums venuts, col·laboracions amb Eric Clapton, Ray Charles i Pavarotti i condecoracions al més gran nivell del govern del seu país. Leggenda italiana! 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Coca-ColaSkoda - Autopodium Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La VanguardiaCadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020