Porta Ferrada 2021 | VETUSTA MORLA

Concert de cloenda

Dissabte, 21 d´agost

Afegir a l'agenda
Dissabte 21/08 22:00h Espai Guíxols Arena (Z.E. Vilartagues)

Amb la convicció que, dins de cada cançó, se n’hi amaguen d’altres, Vetusta Morla ha repescat les peces del disc Mismo sitio, distinto lugar (2017) per reinterpretar-les, transformar-les i gravar-les en un disc completament nou: MSDL (Canciones dentro de canciones). Un exercici enginyós i sorprenent que reforça el sextet de la ciutat madrilenya de Tres Cantos com una de les bandes d’indie-rock espanyol més rellevants i amb més incidència generacional de l´última dècada. Amb un historial que inclou cinc discos d’estudi, enregistraments en espais llegendaris com els Hansa Studios de Berlín, una banda sonora per a un videojoc, hits incontestables i concerts davant multituds rendides als seus peus, Vetusta Morla arriba a Sant Feliu amb la missió de clausurar una 59a edició històrica.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Estils: Música

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Coca-ColaSkoda - Autopodium Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La VanguardiaCadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020