Porta Ferrada 2021 | VETUSTA MORLA

Concert de cloenda

Dissabte, 21 d´agost

Amb la convicció que, dins de cada cançó, se n’hi amaguen d’altres, Vetusta Morla ha repescat les peces del disc Mismo sitio, distinto lugar (2017) per reinterpretar-les, transformar-les i gravar-les en un disc completament nou: MSDL (Canciones dentro de canciones). Un exercici enginyós i sorprenent que reforça el sextet de la ciutat madrilenya de Tres Cantos com una de les bandes d’indie-rock espanyol més rellevants i amb més incidència generacional de l´última dècada. Amb un historial que inclou cinc discos d’estudi, enregistraments en espais llegendaris com els Hansa Studios de Berlín, una banda sonora per a un videojoc, hits incontestables i concerts davant multituds rendides als seus peus, Vetusta Morla arriba a Sant Feliu amb la missió de clausurar una 59a edició històrica.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Estils: Música

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020