Porta Ferrada 2021 | SÍLVIA PÉREZ CRUZ

Abril 2020

Dissabte, 17 de juliol

L’últim any de Sílvia Pérez Cruz no ha fet més que reafirmar-la com una de les nostres grans dames mediterrànies de la cançó: disc en directe gravat amb Marco Mezquida al Blue Note de Tòquio; un altre de ben emotiu i polièdric, Farsa (Género Imposible), amb cançons que dialoguen amb la dansa, el teatre, el cinema o la poesia; i Abril 2020, un magnífic espectacle construït a partir dels regals en forma de precioses cançons que la cantant palafrugellenca va brindar a amics i amigues durant el confinament i que, després d’haver-se estrenat l’abril passat al Festival Jazz de Barcelona, desembarca aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols. Pérez Cruz teixeix, en aquest projecte, noves complicitats amb músics emergents del país i homenatja, de pas, un altre abril memorable: el que, l’any 1974 a Portugal, va veure néixer la Revolució dels Clavells. Talent empordanès per a una de les nits que, de ben segur, més costarà d’oblidar d’aquesta 59a edició.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020