Porta Ferrada 2021 | PAU VALLVÉ + EL PETIT DE CAL ERIL

Diumenge, 15 d´agost

IMPORTANT: El concert, previst al Guíxols Arena, tindrà lloc al Teatre Auditori Municipal -Carrer de Callao, s/n- el mateix dia a la mateixa hora.

MOLT IMPORTANT: Les entrades adquirides pel Guíxols Arena NO SERAN VÀLIDES per accedir al recinte. Abans del concert rebrà per e-mail les seves noves localitats corresponents al Teatre Auditori Municipal.

***** 

Dos dels artistes més imaginatius del pop-rock del país, en un programa doble irrepetible al Guíxols Arena. Pau Vallvé, quan l’esclat de la pandèmia va dur-lo a tancar-se al seu estudi, no s’imaginava que, sol i amb els instruments que tenia a mà, engendraria el que, segurament, és el  disc més aclamat i reeixit de la seva trajectòria: La vida és ara, un dietari sobre canviar d’etapa i fer-se gran que, mesos després, va ser assenyalat com a millor disc català de l’any per molts mitjans. Des de Guissona, d’altra banda, El Petit de Cal Eril, mitjançant un univers personalíssim i una complicitat amb els seus músics gairebé paranormal, continua donant arguments als que el consideren un dels noms més rellevants que ha donat la música en català l’última dècada. Un doblet de creativitat desbordant amb una posada en escena, per cert, espectacular. Talent, talent i més talent.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020