Porta Ferrada 2021 | ROGER MAS i LA COBLA SANT JORDI

Dijous, 15 de juliol

Afegir a l'agenda
Dijous 15/07 22:00h Espai Guíxols Arena (Z.E. Vilartagues)

Sant Feliu de Guíxols és la capital de la sardana 2021 i, per celebrar-ho, Porta Ferrada proposa un dels experiments amb cobla més reeixits del què portem de segle a Catalunya: l’aliança entre Roger Mas, un dels grans noms de la cançó contemporània del país, i la sempre intrèpida Cobla Sant Jordi, que ja suma gairebé quaranta anys d’història, una vuitantena d’enregistraments d’obres diverses i reconeixements com el Premi Ciutat de Barcelona. Agafant, com a punt de partida, les cançons d’alta volada literària del solsonenc, entre les quals algunes de les ja històriques Cançons Tel·lúriques, així com diferents joies de tradició europea, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi revifen un projecte que conjuga la sonoritat de doble canya i metall ajustat amb l’habitual acompanyament instrumental del cantautor. Una aventura irresistible que, deu anys després de la seva estrena, continua emocionant com el primer dia.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.  

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Coca-ColaSkoda - Autopodium Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La VanguardiaCadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020