Porta Ferrada 2021 | PROGRAMACIÓ AL VILLAGE

Del 16 de juliol al 21 d´agost

_DJs Residents a partir de les 24 h: 
Sergi Marín i Àlex García

* MÚSICS D’ALTA VOLADA A LA PROGRAMACIÓ DEL VILLAGE DE PORTA FERRADA

La programació musical que acompanyarà la variada oferta gastronòmica del Village s’articula sobre dos eixos, que portaran la música en viu abans dels concerts de l’escenari principal del Guíxols Arena.

El primer eix té la intenció de donar suport i reconeixement a musics de reconegut prestigi, habituals dels estudis de gravació i de bandes d’artistes dels nostre país, que no han sortit de gira en aquests dos anys de pandèmia. Morata & Sorolla & Talavera, Ricardo Marin, Santi Campillo, Kiflus, Dani Pérez, Miriam Swanson... Musics de les gires de Bunbury, Manolo Garcia, Loquillo, Rebeldes... Presentaran en format acústic els seus treballs personals i hits de pop, rock, blues i jazz, obrint la programació musical del Village a partir del 16 de juliol.

El segon eix d’aquesta nodrida programació anirà a càrrec de formacions més emergents amb disc al mercat com Ariadna, Rodrigo Mercado, Soyla, Bigblack Rhino, Conttra, Ciao Marina, Sotrac, Trouble in Band, Tony Cayena...

Una interessant proposta musical amb 15 concerts, que es complementarà amb l’animació musical de Sergi Marin i Alex Gracia, DJs residents de l’Espai Village de Porta Ferrada.

      

Estils: Música

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
Venda d'entrades

Programació

    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal Helena JornetNivell Publicitari MurgadasAqualia AllianzJuvé & Camps Seagram's GinCoca-Cola Skoda - AutopodiumCotton House RV Hotels Golf Costa BravaLa Vanguardia Cadena 100Rock FM

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020