Porta Ferrada 2021 | BEN HARPER

& THE INNOCENT CRIMINALS

23 de julio 2021

Desde 45 €

Añadir a la agenda
Viernes 23/07 22:30h Espacio Espai Port

Ben pocs grups d’acompanyament ostenten en l’actualitat l’aura de llegenda de The Innocent Criminals, amb els quals Ben Harper ha publicat discos tan referencials com Burn to Shine (1999) i Call it What it is (2016) i ha compartit actuacions gairebé mítiques arreu del planeta. Després d’una segona aventura amb el bluesman Charlie Musselwhite que va tornar a ser rebuda amb grans elogis per part de la crítica i publicar, a finals de l’any passat, la seva primera cançó en una pila d’anys, Uneven Days, el músic californià es reuneix amb els virtuosos Leon Mobley (percussions), Juan Nelson (baix) i Oliver Charles (bateria) per a una de les gires de retrobament més esperades i excitants de la temporada. Un quart de segle després de Welcome to the Cruel World  -un dels discos de debut més reeixits de la dècada dels 90- i amb un olfacte tan fi com sempre per entrecreuar blues, rock, reggae, soul i folk, Ben Harper debuta a Sant Feliu amb un espectacle amb dinàmiques instrumentals d’una altra dimensió i el groove com a bandera. D’aperitiu més que suculent, Ramon Mirabet, erigit en un dels grans noms del pop-rock a Catalunya del moment i amb un tercer disc publicat l’any passat, Begin Again, encara ben calent. Concertàs a la vista!

 

 

IMPORTANTE: Los menores de 16 años sólo podrán acceder al recinto acompañados de su padre, madre o tutor legal autorizado. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (ver documentos adjuntos) debidamente impresa y cumplimentada.

Vídeo

Estilos: Música

Documentos adjuntos

Venta entradas

Programación

Síguenos en

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nacido en 1958 en Sant Feliu de Guíxols, es el festival de verano con más tradición de España.
Único en la Costa Brava por su propuesta abierta a todas las disciplinas artísticas, cuenta con la participación de nombres consolidados y talentos emergentes de la escena internacional y nacional.

Ver otras ediciones del festival:
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020